SIKKER BETALING med 3D Secure

NYT! Vigtig info vedr. betaling når du handler på nettet.

EU har stillet nye sikkerhedskrav til onlinehandel pr. 1. januar 2021.

Fremover skal du bruge enten:

  • NemIDs nøgleapp eller nøgleviser (nøglekort kan ikke længere anvendes til at godkende kortbetalinger på nettet).

eller

  • SMS-kode, som du får tilsendt af Nets, når du skal godkende dine betalinger med kort (se nedenfor hvordan du knytter dit mobilnummer til dit kort).

NemID godkendelse ved betaling

SMS-kode: Hvis du har oprettet dit mobilnummer og egen kode hos Nets, vil du modtage en SMS fra Nets med en engangskode, som du skal indtaste sammen med en personlig kode. Har du ikke før knyttet dit mobilnummer og personlige kode til dit kort, kan du gøre det via Nets her. TILKNYT MOBILNR. TIL BETALINGSKORT
Oprettelsen er kun nødvendig første gang, du skal godkende en onlinebetaling. Herefter vil du automatisk modtage en SMS fra Nets med den engangskode, som du skal bruge sammen med din personlige kode til at godkende betalingen.
.
NemID: Når du vælger at bruge NemID til godkendelse, skal du være opmærksom på, at det kun kan ske med NemID's nøgleapp eller nøgleviser - nøglekortet af pap/papir kan ikke længere anvendes. Hvis du ønsker at anvende NemID-app'en, og ikke allerede har den, kan du finde den HER (eller der hvor du normalt henter dine apps). NB! Nets oplyser, at der kan gå op til 1 time fra at NemID-app'en aktiveres til den er klar til brug i forbindelse med onlinehandel. HENT NEMID-NØGLE-APP

Betalingsmetoder.

Alle betalinger foregår via SSL-krypterede forbindelser for at sikre kortdataene mest muligt. Vi kan ikke se dine kortdata og ligeledes kan vi aldrig hæve mere, end det beløb du har betalt ved købet.

Der kan betales med følgende betalingskort: Dankort inkl. Visa/Dankort, eDankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, Mastercard Debet og Maestro. Du kan også betale med MobilePay og PayPal og stadig have helt samme rettigheder som når du betaler med kort.

Betaling med ViaBill - en afbetalingsordning, læs mere HER

Vores betalingsgateway er Quickpay, som er godkendt som betalingssoftwareleverandør af PBS/Nets og Clearhaus i Danmark, og af Euroline i Sverige samt sikkerhedsgodkendt af Visa/MasterCard (PCI-standarden). Quickpay overholder således alle de krav om sikkerhed, der foreskrives.

GYLDIGT SIKKERHEDS-CERTIFIKAT

Forbindelsen til holidaymode.dk anvender et gyldigt, sikkert server SSL certifikat udstedt af Comodo. Sikker TLS-forbindelse: Forbindelsen til holidaymode.dk benytter en stærk protokolversion og et stærkt krypteringsprogram.