VILKÅR OG HANDELSBETINGELSER

Holidaymode.dk giver adgang til holidaymode.dk’s website (herefter kaldet "website"). Vi sælger vores produkter til dig i henhold til de betingelser, som er beskrevet på denne side. Betingelserne skal læses omhyggeligt igennem inden brug af websitet. Ved at bruge dette website accepterer du disse betingelser i deres helhed.

GENERELLE OPLYSNINGER

HolidayMode.dk.dk er et registreret domæne i HolidayMode.dk SE-nr. 34916438. Virksomhedens juridiske navn: FashioNordic. CVR-nr.: 18600706. Adresse: Lindenæsvej 20, 8300 Odder. Tlf. (+45) 60707016.  

ADGANG TIL WEBSITET
Vi gør vort bedste for at sikre uafbrudt adgang til websitet, og at der ikke sker fejl under transmissionerne. Dette kan vi dog ikke garantere på grund af internettets beskaffenhed. Din adgang til websitet kan til tider være afbrudt eller begrænset på grund af reparation, vedligeholdelse eller introduktion af nye faciliteter eller tjenester. Vi forsøger at begrænse hyppigheden og varigheden af dette.

GYLDIGT SIKKERHEDS-CERTIFIKAT
Forbindelsen til holidaymode.dk anvender et gyldigt, sikkert server SSL certifikat. Sikker TLS-forbindelse: Forbindelsen til holidaymode.dk benytter en stærk protokolversion og et stærkt krypteringsprogram.

VORES AFTALE
Aftalen er indgået, når du godkender købet på siden. Du vil i den forbindelse modtage en ordrebekræftelse via e-mail. E-mailen er en bekræftelse på, at holidaymode.dk har modtaget din ordre. Du har dog altid mulighed for at kontakte os for at få en kopi af din ordrebekræftelse (
butik@holidaymode.dk). Priserne på websitet er dagspriser inkl. moms og andre afgifter. Priserne på siden opdateres løbende. Holidaymode.dk har ejerskab af varen, til du har betalt det fulde beløb for varen, og holidaymode.dk har modtaget beløbet. Bestillinger kan kun gennemføres via hjemmesiden. Vi modtager ikke bestillinger via brev, e-mail, telefon m.m. Holidaymode.dk kan ikke indgå aftaler med personer, der ikke er myndige uden forældrenes samtykke. Hvis dette er sket, så kontakt vores kundeservice butik@holidaymode.dk. Holidaymode.dk forbeholder sig ret til at tilbageholde enhver ordre inden afsendelse for at sikkerhedskontrollere pakken. Holidaymode.dk’s samtykke til eksklusiv jurisdiktion af sådanne domstole.

Selvom vi altid bestræber os på at udtrykke os korrekt og fejlfrit, kan der forekomme skrivefejl, unøjagtigheder samt manglende produktbeskrivelser, priser og varens tilgængelighed. Vi forbeholder os retten til at rette og tilføje indhold på siden. Har du bestilt en vare der har en forkert pris vil du blive kontaktet med information herom. Viser prisfejlen sig at være åbenlyst forkert forbeholder vi os retten til at annullere din ordre. 

PRISER
Alle priser er angivet inkl. moms og afgifter. Priser er dagspriser og opdateres løbende.

BETALINGSBETINGELSER
På holidaymode.dk er det muligt at betale med: 

-       Kreditkort (Dankort). På kreditkort og Dankort bliver der ikke pålagt afgifter. Vi modtager flg. kort: Dankort inkl. Visa/Dankort, eDankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, Mastercard Debet og Maestro

-       MobilePay, og stadig have helt samme rettigheder som når du betaler med kort.

-       Viabill - Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse den 20. i hver måned til ViaBill. Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr på kr. 39,-. Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill. 

-       ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr. Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress.  Læs mere her: www.viabill.com/kredit

-       Paypal – Vær opmærksom på, at du ved betaling med PayPal ikke er dækket af indsigelsesordningen.

SIKKER BETALING
Alle betalinger foregår via SSL-krypterede forbindelser for at sikre kortdataene mest muligt. Vi kan ikke se dine kortdata og ligeledes kan vi aldrig hæve mere, end det beløb du har betalt ved købet.
Vores betalingsgateway er Quickpay, som er godkendt som betalingssoftwareleverandør af PBS/Nets og Clearhaus i Danmark og af Euroline i Sverige samt sikkerhedsgodkendt af Visa/MasterCard (PCI-standarden). Quickpay overholder således alle de krav om sikkerhed, der foreskrives.

LEVERINGSBETINGELSER
Vi bestræber os på at alle ordrer bestilt inden kl. 14.00 sendes samme hverdag. Ordrer bestilt efter kl. 14.00 sendes den efterfølgende hverdag. I forbindelse med udsalg og ferie kan der påregnes længere leveringstid.

FRAGTPRISER

TIL PAKKESHOP VED ORDRER: FRA 0-200 KR. 59,- | FRA 200-499 KR. 39,- | OVER 499 GRATIS

MED OMDELING VED ORDRER: FRA 0-200 KR. 69,- | FRA 200-499 KR. 49,- | OVER 499 29,-

Alle varer sendes som forsikret pakkepost med Post Danmark.
Holidaymode.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark.

FORSENDELSE TIL UDLANDET

Fragt til udlandet koster mellem 89 kr. og 199 kr. alt efter til hvilket land, der skal sendes. Fragten er gratis ved køb over DKK 1.800,- Leveringstid 2-14 hverdage. Vi trækker automatisk den danske moms fra når du bestiller fra et ikke EU land. Du skal være opmærksom på at der pålægges lokal moms + evt. toldgebyr, når du afhenter pakken i dit ikke-EU-land. Denne udgift foregår mellem dig som kunde og de lokale toldmyndigheder og ikke med Holidaymode.dk

FORTRYDELSE (Hent returseddel her)
Er farven ikke den rette, eller er størrelsen forkert? 
Du har 30 dages fortrydelsesret på dit køb fra den dag varen/varerne er modtaget eller anmeldt til modtagelse. Anvend retursedlen, eller vedlæg faktura, og vi returnerer pengene til dig. Returnér varen til os uden at den er værdiforringet i overensstemmelse med forholdene i afsnittet her under (dvs. med hængemærker osv):

BEMÆRK:
Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi: 

-       Du reelt har taget varen i brug, 

-       Den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den, 

-       Du har håndteret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på

-       Du har fjernet etiketter, hængemærker, prismærker, infoskilte m.m.

-       Manglende eller ødelagt emballage

-       Varen f.eks. er fyldt med hundehår, lugter af tobaksrøg, mados eller lign.

Hvis varen var beskadiget ved modtagelsen, eller hvis du har fået en forkert vare, bedes du kontakte kundeservice.

FORTRYDELSE AF EN DEL AF KØBET 

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. 

RETURNERING

Du har 30 dages fortrydelsesret på dit køb fra den dag varen/varerne er modtaget eller anmeldt til modtagelse. Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Hvis du ikke giver os besked, skal du bare sørge for at afsende varen inden 30 dage fra den dag varen/varerne er modtaget eller anmeldt til modtagelse.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

TILBAGEBETALING

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet. Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den. 

Du har ikke mulighed for at fortryde købet ved at nægte modtagelse af varen. Hvis du gør dette og varen bliver returneret til os, refunderer vi beløbet på varen fratrukket fragtomkostningerne for returforsendelsen.

Bemærk: Vi tager os kun af returvarer, som du har købt gennem holidaymode.dk. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende, og vi afhenter ikke i nærmeste pakkeshop. Vi anbefaler at du benytter postvæsenet, som forsikrer varens værdi. 

Send returvaren som "pakke", og husk at få en kvittering med tracking-nummeret, for du har ansvaret for varen, til den ankommer til vores adresse: Holidaymode.dk, Lindenæsvej 20, 8300 Odder. Du kan købe returfragt og pakkelabels under Levering og Returnering

REKLAMATION
Jf. lovgivning har du reklamationsret i 2 år (mulighed for reparation, ombytning eller pengene tilbage). Hvis du ønsker at gøre brug af denne ret, så kontakt os på 
butik@holidaymode.dk. Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Vi anbefaler, at du reklamerer så hurtigt som muligt, og inden for 2 måneder efter fejlen blev opdaget. Hvis du vil gøre brug af reklamationsretten, skal du udfylde returformularen, eller vedlægge faktura, og sende varen til os - se under FORTRYDELSE.

I forbindelse med reklamation så kontakt venligst kundeservice på butik@holidaymode.dk eller på SMS/tlf. 60707016. Kundeservice vil hjælpe dig med behandling af reklamationen, så du kommer igennem processen hurtigst muligt. Afhængig af den konkrete situation vil du modtage de videre instrukser. Når du returnerer varen, bedes du samtidig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er. Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine rimelige fragtomkostninger til at sende varen retur til os. Ved en ikke berettiget reklamation skal du selv afholde alle udgifter til transport, herunder vores fragtomkostninger til returnering af varen efter undersøgelse, ligesom vi kan opkræve dig et beløb på op til 150 kr. for undersøgelse af varen. 

Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne indtil vores modtagelse. Gem derfor postkvittering inkl. oplysning om fragtomkostninger samt track and trace nummer. 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

PERSONDATALOVEN

Den dataansvarlige på Holidaymode.dk er FashioNordic.
For at kunne handle på www.holidaymode.dk skal du som minimum oplyse:

Navn
Adresse
E-mailadresse
Telefon/mobilnummer

Ovenstående data bliver gemt med oplysninger om, hvilke varer du har købt, i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører, jf. bogføringslovens § 10, hvorefter oplysningerne slettes. 

Har du oprettet et login til at kunne foretage selvbetjening hos os, vil dine personlige oplysninger samt ordreinformationer dog ikke blive slettet, med mindre du beder os herom. 

Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart, medmindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning. 

Som kunde har du mulighed for indsigt i vores registrering af data om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne om dette i lov om behandling af personoplysninger og henvendelse i forbindelse hermed rettes til holidaymode.dk via e-mail butik@holidaymode.dk. 

Oplysningspligt
Aftaler (købsordrer) kan indgås på dansk eller engelsk og opbevares af virksomheden i 5 år, i henhold til bogføringsloven. Det er ikke muligt at tilgå kontrakten efterfølgende via vores website. Hvis du ønsker, at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, så send en e-mail til: 
butik@holidaymode.dk

Cookies

Ved at benytte www.holidaymode.dk accepterer du, at vi bruger cookies. En cookie er en lille datafil, som vi lægger på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus.

ÆNDRINGER AF TJENESTER ELLER TILLÆG TIL BETINGELSERNE
Vi forbeholder os ret til når som helst at udføre ændringer af vores website, forretningspolitikker og disse betingelser. Din anvendelse af websitet og dine ordrer er underlagt de politikker og betingelser, som er gældende, når du anvender websitet, eller når du bestiller varer fra os, medmindre loven kræver en ændring af disse politikker og betingelser (i så fald vil disse ændringer også gælde for dine tidligere bestillinger). Hvis nogle af disse betingelser er ugyldige eller af den ene eller anden årsag er uden retskraft, vil pågældende betingelse udskilles fra betingelserne og vil dermed ikke have indflydelse på gyldigheden og gennemførligheden af de øvrige betingelser.

Klageadgang 

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte butik@holidaymode.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til: Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, naeveneshus.dk.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr    

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 28.10.2020

Hent returseddel her

©2014-2020 HolidayMode.dk - Holiday Modesaloner® All Rights Reserved. Alle rettigheder forbeholdes.