PERSONDATALOVEN


Den nye lovgivning – Persondataforordningen: Det er ikke nyt for os at passe godt på dine data. Men ny EU-lovgivning i skikkelse af persondataforordningen skærpede fra den 25. maj 2018 kravene til, at vi kan dokumentere, hvordan vi behandler og passer på dine data.

For at kunne handle på www.holidaymode.dk skal du som minimum oplyse:

Navn
Adresse
E-mailadresse
Telefon/mobilnummer

Ovenstående data bliver gemt med oplysninger om, hvilke varer du har købt, i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører, jf. bogføringslovens § 10, hvorefter oplysningerne slettes. 

Har du oprettet et login til at kunne foretage selvbetjening hos os, vil dine personlige oplysninger samt ordreinformationer dog ikke blive slettet, med mindre du beder os herom. 

Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart, medmindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning. 

Som kunde har du mulighed for indsigt i vores registrering af data om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne om dette i lov om behandling af personoplysninger og henvendelse i forbindelse hermed rettes til holidaymode.dk via e-mail butik@holidaymode.dk.

Oplysningspligt

Aftaler (købsordrer) kan indgås på dansk eller engelsk og opbevares af virksomheden i 5 år, i henhold til bogføringsloven. Det er ikke muligt at tilgå kontrakten efterfølgende via vores website. Hvis du ønsker, at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, så send en e-mail til: butik@holidaymode.dk

COOKIES

Cookies er en normal del af næsten alle hjemmesider og webshops. En cookie er en lille tekstfil, der gemmes på din computer eller mobilenhed, hvorfra der hentes oplysninger ved efterfølgende besøg. Hvis du benytter dig af vores tjenester, forudsætter det, at du accepterer brugen af cookies.

Hjemmesidens brug af cookies.

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies husker f.eks., hvad du har lagt i indkøbskurven, om du tidligere har besøgt siden, om du er logget ind og hvilket sprog og valuta, du gerne vil have hjemmesiden på. Din indkøbskurv bliver også gemt i cookies, uden denne cookie er det ikke muligt at handle hos os. Der indsamles ingen personligt identificerbare data.

Funktionelle cookies.

Den slags cookies sikrer, at hjemmesiden fungerer som den skal, og visse data eller præferencer bør ikke indtastes under hvert besøg.

Drifts- og optimeringscookies.

Disse cookies anvendes til driften af hjemmesiden. Det kan f.eks. være optælling af antallet af besøgende, eller andre informationer, der skal bruges til analyse. Denne form for cookies kan i begrænset omfang indsamle data, og gør det muligt at holde øje med brugeradfærden hos besøgende på hjemmesiden på en anonym måde. Vi bruger Google Analytics for at analysere, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. De oplysninger, som cookien indsamler om din brug (trafikdata, herunder din IP-adresse), sendes til og gemmes på Googles servere i USA. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Tredjepartscookies.

Cookies fra tredjeparter er også placeret på vores webshop. Det pågældende selskabs privatlivs- og cookiepolitik gælder for andre selskabers brug af cookies. Vi bruger Facebook.

Marketing - anonym tracking på tværs af hjemmesider.

Disse cookies anvendes til at følge brugere på tværs af deres besøg på flere hjemmesider. De kan bruges til at opbygge profiler, der viser, hvilke søgninger hver bruger har foretaget, eller hvilke sider, de har besøgt.

Sådan afviser eller sletter du dine cookies.

Afvisning af cookies.

Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør et, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

Sletning af cookies.

Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende slettes nemt. Benytter du en PC med en nyere browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne: CTRL + SHIFT + Delete. Virker genvejstasterne ikke, eller benytter du en MAC, skal du starte med at finde ud af, hvilken browser du bruger, og herefter klikke på det relevante link herunder. Husk at hvis du bruger du flere browsere, skal du slette cookies i dem alle.

Div. links til sletning af cookies:

Internet Explorer Mozilla Firefox Google Chrome Opera Safari iPhone, iPad og andet fra Apple Android-telefoner