• Sikker betaling Sikker betaling
 • Dag til dag levering Dag til dag levering
 • 30 dages returret 30 dages returret
 • Dansk kundeservice Dansk kundeservice

Maison Berger luftrenser lamper

Luftrensende lamper fra Maison Berger Paris.

Læs mere længere nede ..

Startsæt luftrensende...

449 DKK -30% 314 DKK
 • -30%

Startsæt luftrensende...

319 DKK -30% 223 DKK
 • -30%

Startsæt luftrensende...

319 DKK -30% 223 DKK
 • -30%

Luftrenser Maison Berger...

419 DKK -30% 293 DKK
 • -30%

Luftrensende Maison Berger...

349 DKK -30% 244 DKK
 • -30%

500 ml. Refill Aromaterapi...

129 DKK

500 ml. Refill Citronella...

129 DKK

500 ml. Refill Lavendel...

129 DKK

500 ml. Refill Lemon Flower...

129 DKK

Luftrensende lamper fra Maison Berger Paris

Den lille olielampe med stor virkning, er mere aktuel end nogensinde, selvom luftrenseren blev opfundet tilbage i 1898!

Lampe Berger duftlampen er testet, godkendt og patenteret for at rense luften for:

 • Uønskede partikler & bakterier på optil 68,6%
 • Mug optil 80,2%
 • Virus på optil 93,69%


Den lille luftrensende lampe er opfundet af den franske kemiker Maurice Berger. Han fik til opgave af den fransk stat, at komme med et bud på at nedbringe dødeligheden p.g.a. bakterier på datidens franske hospitaler. I dag, mere end 100 år senere, har Huset Berger stadig et tæt samarbejde med den franske stat.

Nu om dage anvendes duftlampen i private hjem, som luftrenser med eller uden duft fra æteriske olier.

Lampen fjerner bakterier, virus, skadelige partikler og dårlig lugt ved hjælp af en simpel katalytisk proces. Herefter har du et frisk rum med ren luft, enten neutral eller med en duft.

Lampe Berger lampen er testet, godkendt og patenteret for at rense luften for:

 • Virus på optil 93,69%

 • Mug optil 80,2%

 • Uønskede partikler & bakterier på optil 68,6%

Med nutidens computere, tv-skærme, madlavning, stearinlys, byforurening m.m. er lampen mere aktuel end nogensinde. Det er dokumenteret at duftlampen fjerner skadelige partikler optil 68% ved hjælp af den simple katalytiske forbrænding, og efterlader luften omkring den frisk og sund at indånde. Adskillige veldokumenterede undersøgelser bekræfter dette, ligesom lampen også er patenteret.

Processen er at en keramisk del på lampen opvarmes til ca. 500 grader, hvilket tiltrækker molekylerne. Når de rammer lampen gendannes de i ny og ren form form, renset for forurening. På den måde neutraliseres luftmolekylerne og de dårlige urene partikler fjernes.

Den inderste del af duftlampen forbliver 200 grader, hvilket sikrer at æteriske olier sendes ud i rummet, uden at de ødelægges af for høj varme.

Luftrenser-lampen sender ikke skadelige stoffer eller nanopartikler ud i rummet, ligesom mange duftlys ellers gør. Alle dufte er baseret på æteriske olier, som ikke er skadelige for vores luftveje, og der findes også mulighed for en neutral duftfri.

Ønsker man en svag eller mild duft kan man blande duftolien med den neutrale, og på den måde tilpasse duften sin egne behov og ønsker.

Anvendelse.

Påfyldning af maison berger lampe Antændelse af maison berger lampe Sådan brænder maison berger lamer Sådan virker maison berger lamper

Påfyldning.

Lampen må kun fyldes med original Maison Berger Lampe Refill. Brug tragten til at fylde lampebeholderen 2/3 op. Husk at lukke Refill-flasken omhyggeligt. Sæt brænderen med vægen på lampen. Er det første gang vægen er i brug, skal den stå i 20 min. og absorbere olien. Sæt også slukkeren/låget på.

Antændelse af lampen.

Fjern slukkeren/låget, og tænd brænderen med en tændstik eller lighter. Lad lampen brænde med flamme på i 2 min. Herefter pustes flammen ud, og beskyttelsesgitteret sættes på. Pas på, brænderen er varm. Lampen virker stadig selv om den ikke brænder med flamme. Lad lampen stå åben 2 min. pr. m3. Eller ca. 20 min. pr. 10 m2.

Slukning.

Fjern beskyttelsesgitteret, og sæt slukkeren/låget på brænderen. Pas igen på, da brænderen kan være meget varm. Slutteligt sætter du også beskyttelsesgitteret på.

Beslyttelsesgitter=Protective top, Slukker=Stopper, Lampebeholder=Lamp body, Brænder=Burner, Tragt=Funnel.

Brugsanvisning til amison berger lamper      Manual og brugsanvisning til maison berger lamper

Maison Berger, Huset Berger før.

Maison Berger har en lang historie, og deres produkter har haft optil 12 patenter, men da patenter "kun" løber i 100 år er der nu 5 gyldige patenter på de luftrensende lamper.

Kemikeren Maurice Berger opfandt lampen  i 1898, og kun med lidt videreudvikling, har vi duftlampen næsten uændret i dag. At tænke sig at en opfindelse fra før 1. verdens krig, stadig er aktuel! Med sin enkle metode, hvor den keramiske brænder bliver 500 grader varm, og tiltrækker luftmolekyler, som når de rammer den bliver gendannet i sin oprindelige rene form - renset for skadelige partikler fra tv-skærme, stearinlys, virus, mados osv. Lampen er dokumenteret for at rense luften optil 68%! Metoden kaldes katalytisk, og Maison Berger har patenter og dokumentation for at det virker.

Historisk billede af hr. Berger Historisk billede af Maison Berger fabrikken Historisk billede af Maison Berger burikken i Paris Historisk billede af rekalme for Maison Berger lamper

Maison Berger, Huset Berger nu.

De luftrensende lamper fra Maison Berger er moderne, klassiske, æstetiske og klæder et hvert hjem. De passer ind i den moderne bolig med deres smukke udseende, og samtidig er de yderst funktionelle, med deres luftrensende egenskaber. Om det er forurening udefra, mados, lugt af mug og kælder eller af hund og andre kæledyr, skadelige partikler fra tv og computerskærme, endog virus- og forkølelsesbakterier - ja, så renser duftlampen altså optil 68% af luften i din bolig, og skaber dermed et mere sundt og behageligt indeklima.

Moderne indretning med maison berger lamper Maison Berger lampe i moderne soveværelse Indretning med de moderne Maison Berger lamper Moderne stue indrettet med Maison berger lamper

FQA Oftestillede spørgsmål til Maison Berger luftrensende lamper

Hvad er fordelene ved Lampe Berger?

Lampe Berger renser og parfumerer luften indendørs, som intet andet system. Katalytisk diffusion, der er blevet perfektioneret gennem årene, ødelægger de skadelige molekyler, der er skyld i uønsket lugt. Denne egenskab gør Lampe Berger til en vigtig allieret for enhver, der ønsker at indånde ren afrenset luft, og som vil nyde den effektive diffusion af duftstoffer, samt nyde en fantastisk dekorativ duftlampe.

I hvilket rum kan Lampe Berger bruges?

Du kan bruge en Lampe Berger i ethvert rum i dit hjem: stue, entree, badeværelse, køkken, kontor, soveværelse, hvor som helst. Atmosfæren i hvert værelse vil være forskellig afhængigt af duften og designet på den lampe, du vælger. Den ideelle situation er at have flere duftlamper, og at have en duft pr. lampe.
Lampe Berger spreder duften hurtigt, jævnt og varigt, selv i et stort rum. Med en utrolig vifte af stilarter, former og materialer (glas, porcelæn, krystal osv.) passer lampekollektionen til et hvert interiør.

Kan Lampe Berger stå tændt permanent?

For optimal brug skal din Lampe Berger være tændt i 30 minutter i et rum på 12 m². Med tændt menes, at lampen skal være med flamme i 2 min. og herefter være åben uden slukkeren i 30 minutter.

Kan Lampe Berger bruges i nærværelse af børn?

Ja, du kan bruge en Lampe Berger i nærværelse af børn, så længe du følger anvisningerne for brug og sikrer, at børn ikke selv håndterer lampen, og at lampen ikke er inden for deres rækkevidde.

Hvordan skal jeg vælge min første Maison Berger lampe?

Når du køber en Lampe Berger får du et unikt objekt af høj kvalitet. Med en utrolig vifte af stilarter, former og materialer (glas, porcelæn, krystal osv.) finder du en der passer til et hvert interiør. Som forhandler af Maison Berger lamper står vi selvfølgelig til din rådighed med råd til at vælge din første duftlampe.

Hvad er en lampes levetid?

Lamper fra Maison Berger er af meget høj kvalitet. Ved at passe din lampe ordentligt, vil din Lampe Berger fungere i mange år!
Især er det vigtigt kun at bruge Maison Berger Paris parfumer i din Lampe Berger. På den måde kan brænderen vare i et år eller optil 200 anvendelser; husk at forny den regelmæssigt for optimal brug af din Maison Berger duftlampe.

Kan andre duftstoffer end dem fra Maison Berger Paris bruges i en Lampe Berger?

Kun brugen af ​​de originale Maison Berger Paris parfumer, sikrer den katalytiske proces, og garanterer kvalitet og sikker anvendelse af Lampe Berger. Brug af anden parfume/duftolie end Maison Berger Paris kan beskadige din Lampe Berger uigenkaldeligt.

Kan man blande dufte på Maison Berger Paris?

Hver af parfumerne er en unik duftkomposition, der garanterer duft af høj kvalitet og optimal diffusion. For at nyde fordelene ved din Lampe Berger bør du ikke blande parfumerne sammen. Hvis du imidlertid vil mildne intensiteten, kan du blande duften op med So Natural/Neutre Air Pur.

Hvordan skifter man duft?

For at skifte parfume i din duftlampe skal du bruge So Natural/Neutre Air Pur i din lampe i 20 minutter; herefter er den klar til den nye Maison Berger Paris parfume efter eget valg.
For at nyde flere duftnoter i din bolig er den ideelle situation at have flere duftlamper, og at anvende en parfume pr. lampe.

Hvorfor ødelægger katalytisk forbrænding lugt, men ikke duftene fra Maison Berger Paris parfume?

Maison Berger Paris bestræber sig på at forevige og beskytte sin teknik. Huset Berger har et teknisk center i Limoges, Frankrig som  konstant tester og arkiverer patenter.
Der er to zoner i brænderen. En ydre del, en katalytisk zone, hvor temperaturen når op på 500° C, hvilket muliggør katalytisk oxidation af alkohol og ødelægger uønsket lugt. En central del med en meget lavere temperatur (200° C) spreder duften, mens den perfekt bevarer duftnoterne, og dermed sikrer en fremragende duftkvalitet.

Hvorfor er der isopropylalkohol i duftene fra Maison Berger Paris og ikke en anden alkohol?

Med henblik på luftkvaliteten indendørs forpligter Maison Berger Paris sig til kun at diffuse stoffer, der styres og kontrolleres perfekt. Maison Berger Paris samarbejder med de bedste franske parfumeproducenter for at udvikle raffinerede duftuniverser og stræber uvægerligt til at garantere, at deres produkter er uskadelige. Isopropylalkohol opfylder perfekt løfterne om Maison Berger Paris kvalitet og ufarlighed.

Hvordan finder jeg ud af, hvilken duft jeg skal vælge?

Parfumerne er kernen i Maison Bergers forretning. De rige og varierede kollektioner, der er baseret på anderledes dufte, er en ægte hyldest til den franske tradition og know-how. Her i Danmark er vi tilbøjelige til at synes bedst om de friske, lyse og frugtige, eller den neutrale duft. Som forhandler af Maison Berger lamper står vi til rådighed, så har du  spørgsmål er du altid velkommen til at sende en email eller ringe.