BLACK FRIDAY.

BLACK FRIDAY ER DEN 27. NOVEMBER 2020.

Opret en konto allerede i dag, så du er klar til at logge ind, og opnå helt utrolige Black Friday tilbud før alle andre.

Hver dag i ca. en uge op til BLACK FRIDAY tilføjer vi flere og flere varer til VIP-kategorien, og til midnat torsdag end 26. november åbner BLACK FRIDAY for ALLE! VARERNE I KATEGORIEN BLIVER IKKE BILLIGERE!

Black Friday er altid den fjerde fredag i November, og i 2020 bliver det så d. 27. November. Holidaymode.dk inviterer dig til at få Black Friday tilbud før alle andre. Opret en fordels-kundekonto, og få special-tilbud og særlige priser kun for ind-loggede kunder. Opret en konto nu, så du er klar til at logge ind, og få helt utrolige Black Friday tilbud før alle andre. Når du har en konto er du automatisk VIP, og kan se de særlige priser og tilbud, når du er logget ind. Tilmed dig også vore nyhedsmail, hvor vi løbende informerer om aktuelle tilbud og nyheder - så går du ikke glip af noget.

LÆS MERE OM FORDELSKONTO TILMELD VIP-MAIL

Shop Black Friday hjemmefra.

Sæt dig godt til rette foran computeren, og hyg dig med at shoppe, i ro og mag, hjemmefra. Undgå panik- og impulskøb, ved at handle de gode Black Friday-tilbud online. Få juleønsker af dine nærmeste i god tid, så du kan planlægge dine indkøb, og handle til de bedste priser.

Pas på dig selv og hinanden - bliv hjemmeShop Black Friday i god tid.

Hos Holidaymode.dk tilbyder vi vores faste kunder at handle Black Friday før alle andre. Vi tilføjer hver dag nye varer til VIP kategorien, og er du VIP-kunde kan du se besparelsen, og købe til Black Friday pris. Først torsdag til midnat kan alle andre handle til denne pris. Du kan altså nå at få den str. S, der kun er 1 tilbage af - eller præcis den bluse i str. 38, som din søster ønsker sig.

Undgå kø og mange mennesker.

Her i 2020 skal vi passe ekstra godt på os selv og hinanden, hvilket også taler for at blive hjemme, og handle online. Og når du nu kan fordele det over en periode på flere dage op til Black Friday, er der god tid til fornuftig planlægning - og de samme penge at spare som på selve Black Friday. Tag dit yndlings hjemmetøj på, hyg dig med stille musik, en dejlig kop kaffe, tænd computeren - og shop, stille og roligt op til Black Friday. Det ér da skønnere, end at jagte parkeringspladser, vente, stå i kø, slæbe på sine varer, menneskemylder og myldretrafik, rende byen tynd efter en bestemt ting - sammen med alle de andre, som måske jagter det samme.

Pas på dig selv og hinanden: Bliv hjemme!

Undgå kø og mange mennesker- bliv hjemme

Holidaymode.dk er en e-mærket certificeret webshop | Du har køberbeskyttelse på 10.000 kr. | Nem og gennemskuelig handel | Løbende kontrolleret af e-mærket.e-mærket sikker webshop