BLACK FRIDAY.

BLACK FRIDAY ER DEN 24. NOVEMBER 2023.

Men .... du behøver ikke vente så længe, for vi har allerede nedsat en masse styles til BUNDPRIS. Bundpris betyder at varen med garanti ikke bliver billigere i 2023 - og der er kun få stk., så slå til mens der er varer på lager. Alle varer kan returneres ind til 30. januar 2024.

SE VARER MED BLACK FRIDAY BUNDPRIS

Black Friday er altid den fjerde fredag i November, og i 2023 bliver det så d. 24. november. Holidaymode.dk inviterer dig til at få Black Friday tilbud før alle andre. I tiden op til selve Black Friday tilføjer vi løbende varer til Black Friday/BUNDPRIS-kategorien efterhånden som vi får gennemgået og vurderet hele vores sortiment. Hvis en vare ikke har bundpris-mærket er det ikke sikkert at den bliver nedsat, det kan være at det er en vare i vores faste sortiment til fast pris, som f.eks. det meste undertøj, nattøj og strømper er.

TILMELD VIP-MAIL, så er du altid opdateret på nye tilbud og nedsættelser! TILMELD HER

Shop Black Friday hjemmefra.

Sæt dig godt til rette foran computeren, og hyg dig med at shoppe, i ro og mag, hjemmefra. Undgå panik- og impulskøb, ved at handle de gode Black Friday-tilbud online. Få juleønsker af dine nærmeste i god tid, så du kan planlægge dine indkøb, og handle til de bedste priser.

Pas på dig selv og hinanden - bliv hjemmeShop Black Friday i god tid.

Find bundpris-mærket på varen, så kan du handle Black Friday allerede nu. Du kan altså nå at få den str. S, der kun er 1 tilbage af - eller præcis den bluse i str. 38, som din søster ønsker sig. Hele BUNDPRIS- og Black Friday-udsalget er varer på netop UDSALG, og derfor er der ikke mange styk, og måske heller ikke alle str. tilbage. Da vi både garanterer at prisen ikke ændrer sig i resten af året, og at varen kan byttes/returneres helt frem til 30. januar, så kan du trygt købe dine julegaver. Vi ved at disse varer ikke bliver billigere, men snarere UDSOLGT!

Her handler du trygt hos en dansk e-mærket webshop.

Undgå kø og mange mennesker.

Når du nu kan fordele det over en periode på flere dage op til Black Friday, er der god tid til fornuftig planlægning - og de samme penge at spare som på selve Black Friday. Tag dit yndlings hjemmetøj på, hyg dig med stille musik, en dejlig kop kaffe, tænd computeren - og shop, stille og roligt op til Black Friday. Det ér da skønnere, end at jagte parkeringspladser, vente, stå i kø, slæbe på sine varer, menneskemylder og myldretrafik, rende byen tynd efter en bestemt ting - sammen med alle de andre, som måske jagter det samme.

Undgå kø og mange mennesker- bliv hjemme

Holidaymode.dk er en e-mærket certificeret webshop | Du har køberbeskyttelse på 10.000 kr. | Nem og gennemskuelig handel | Løbende kontrolleret af e-mærket.

e-mærket sikker webshop