Hvorfor er bambusstrømper gode?

Kommentarer (0)

Hvorfor er bambusstrømper gode?

Strømper lavet af bambus er yderst bløde - den silkebløde fornemmelse er fordi bambusfibre er runde og glatte, og ikke indeholder skarpe sporer, som kan irritere huden. Det betyder at materialet bliver utroligt blødt og føles som den blødeste bomuld eller silke.

Bambusfibre er porøse og har en masse mikroskopiske huller som kan indeholde luft og virke isolerende hvis der er kold, og køle hvis der er varm. Disse huller absorberer også sved, så du altid har tørre fødder.

Bambusfibre indeholder et naturligt stof, som giver antibakterielle egenskaber til materialet, og dette stof er til stede, selv efter at fibrene er blevet forarbejdet til stof eller garn. Ifølge en undersøgelse udført af japansk Textile Inspektion Association er de antibakterielle egenskaber i stof/strik lavet af ren bambus stadig 70% effektive efter at være blevet vasket 50 gange. De antibakterielle egenskaber, der ikke kun hjælper med at slå bakterier og sygdomme ihjel, er også effektive til at forhindre dårlig lugt som f.eks. svedlugt.

LÆS HELE ARTIKLEN HER

SHOP BAMBUSSTRØMPER TIL MÆND HER

SHOP BAMBUSSTRØMPER TIL KVINDER HER

Nye varer

Udsalg og tilbud