Wine Watch

Kommentarer (0)

Wine Watch

Wine Watch, dansk idé og design - et håndlavet træ-armbånds ur af brugte vintønder.

Når franske egetræsvintønder, som har lagret Amarone rødvin i Valpolicella, er "færdige", får de nyt liv som armbåndsur. Armbåndsuret håndlaves i Italien med schweitzisk urværk. Et klassisk ur med sjæl og charme, som vil fryde en vinelsker at kigge på mange gange om dagen. Egetræsuret er i smukt enkelt dansk design med en ring om urskiven der fåes i silver eller sort - ringen symboliserer tøndebåndet. Uret er egnet til mænd, og til kvinder som kan lide store ure. Limited edition, hvor der ialt er lavet 100 med silver og 100 med sort ring - urene er nummeret på bagsiden. Her hos Holidaymode.dk har vi kun fået fingerene i ganske få stk.

Gaveide til den kvalitetsbevidste, den miljøvenlige eller til vinelskeren ..

SE PRODUKTET HER

Et up-cycle vin-eventyr på tid.

Lindenæs of Denmark lancerer WINE WATCH, et træur i eg af vintønder.

I samarbejde med det italienske ur-brand AB AETERNO lancerer Lindenæs of Denmark et ægte samlerobjekt; et træ-armbåndsur håndlavet af vintønder.

UP-CYCLE. Det italienske ur-firma Ab Aeterno designer armbåndsure, som håndlaves i Bolzano, hvor man i regionen italiensk Sydtyrol igennem generationer har haft stolte traditioner for træ-håndværk. Ejer og designer Marco Tommasoni fik ideen til træ-urene, da han i 2012 var på rejse i Australien og oplevede harmonien med naturen. Han tog hjem til Italien og skabte brandet Ab Aeterno, som udvikler bæredygtige og miljøvenlige ure. Ab Aeterno er latin og betyder noget i retningen af ”evig tid”.

Lindenæs of Denmark er et dansk brand som designer smykkeskrin og ur-bokse. Ejer af Lindenæs, Peer Lervad, var i 2017 på vinrejse i New Zealand, og blev på samme måde betaget af den storslåede natur, men i høj grad også inspireret af det New Zealandske folks omtanke for, og beskyttelse af naturen. Peer er som så mange andre en kæmpe vin-entusiast, og tænkte at, hvis bare man kunne forene vin-passionen med et miljøvenligt up-cycle produkt:

”Mange mænd har kun armbåndsuret, som smykke, og dets mulighed for at sende signaler til omverden om hvem man er”, siger Peer Lervad. Derfor blev up-cycle produktet et armbåndsur: Idèen til Wine Watch var født.

VIN-EVENTYR. I Italien øst for Gardasøen og nord for floden Adige med den friske vind fra Lessini bjergene, ligger et vinområde, Valpolicella, hvor man høster vin og lagrer den på franske egetræstønder – det gør man i dag, og det har man gjort i århundreder. De franske tønder vinen lagres på er vandtætte men ikke lufttætte – deraf udvikles den berømte ”oaky” Amarone, som er kendt og elsket verden over.

Peer Lervad siger:  ”At tænke sig et egetræ, der er ”født og opvokset” i Frankrig, der har udtjent ”sin værnepligt” som Valpolicella-vintønde – at det kan ende på mit håndled, hvor jeg kigger på det mange gange om dagen for at tjekke tiden ..”

Første møde imellem Marco Tommasoni fra Ab Aeterno og Peer Lervad fra Lindenæs of Denmark fandt sted i Basel i Schweitz på en urmesse – at de begge fik ideen ”down-under” var jo et sjovt sammentræf, og kemien var der med det samme, så samarbejdet kom hurtigt i stand. Et internationalt samarbejde med dansk idé og design, stolt italiensk håndværk, schweizisk præcisions-urværk tilsat franske egetræs-vintønder indeholdende rødvin fra Valpolicella – Wine Watch er nu en realitet.

PÅ TID. Vin-urets design symboliserer en vintønde bl.a. med tøndebåndet/ringen omkring urskiven.  Lindenæs of Denmark Limited Edition Wine Watch er nummeret, så her er god base for et samlerobjekt. Uret er i en størrelse, hvor de passer til mænd, og til kvinder der kan lide store ure. Uret kan graveres med personlig inskription på bagsiden, og er dermed yderst velegnet som en personlig gave. Urerne er at finde på det danske marked efteråret 2018.

Facts:

  • Armbåndsur up-cycled af vintønde fra Valpolicella Amarone
  • Dansk design, håndlavet i Italien, schweizisk urværk, fransk egetræsvintønde indeholdende Amarone vin
  • Armbåndsur i en størrelse der passer til mænd, og til kvinder der kan lide store ure.
  • Limitied Edition kun 200 stk - nummerede

 

Nye varer

Udsalg og tilbud