Fordelskonto med VIP rabat

Nye bambus strømper med rabat

Lige nu er der -20% på vores nye bambus strømper i den flotteste kvalitet vi nogen sinde har set! Vi synes du skal prøve dem, så derfor er der lige nu penge at spare for dig som har en konto hos os. Har du ikke en konto så opretter du bare en lige HER, log ind og få rabatten med det samme.

De nye bambus strømper indeholder hele 80% bambus, og garnet er OekoTex Standard 100 certificeret, hvilket sikrer dig at det ikke indeholder skadelige kemikalier. Bambus strømperne er produceret på et højteknologisk strikkeri i Tyrkiet, og er bare et fantastisk flot gennemarbejdet produkt.

Bambussokkerne har en flot håndketlet tåsøm, så du absolut ingenting mærker - sømmen er helt flad, og går ud i et med materialet. Hælen er også flot forarbejdet, og elastikkanten er yderst komfortabel. Bambusgarnet er silkeblødt, lækkert tyndt og alligevel let låddent - og her er det så online-mediet kommer til kort, for vi ville så gerne at du kunne mærke dem! Det kan kun ved at købe dem, og det altså lige nu med 20% introduktions-rabat, så de kommer helt ned i knap kr. 40,- ved 12 par. Vores sædvanlige 30 dages returret gælder selvfølgelig stadig.

Nye varer

Udsalg og tilbud